in

♪Find mig om 10♪Jeg har købt et gammelt videokamera, som udkom tilbage i 2006. Da jeg så kvaliteten på videofilerne, drømte jeg mig tilbage til dengang jeg startede med at lave youtube videoer (samme årstal som kameraet udkom). Jeg fik en kæmpe nostalgisk følelse. Dengang filmede jeg alt og tænkte ikke på, at der i fremtiden ville være så mange, som kom til at se med, som der er nu.
Jeg er helt vildt taknemmelig for at I har fulgt med i så mange år!
Hele følelsen af nostalgi fik mig til at lave det stykke musik, som I hører nu.

For mere underligt musik se her:

What do you think?


Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/kuponkarma.com/laugh.dk/wp-content/plugins/snax/includes/votes/template.php on line 32

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /var/www/kuponkarma.com/laugh.dk/wp-content/plugins/snax/includes/votes/template.php on line 32
0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%