in

♪Find mig om 10♪Jeg har købt et gammelt videokamera, som udkom tilbage i 2006. Da jeg så kvaliteten på videofilerne, drømte jeg mig tilbage til dengang jeg startede med at lave youtube videoer (samme årstal som kameraet udkom). Jeg fik en kæmpe nostalgisk følelse. Dengang filmede jeg alt og tænkte ikke på, at der i fremtiden ville være så mange, som kom til at se med, som der er nu.
Jeg er helt vildt taknemmelig for at I har fulgt med i så mange år!
Hele følelsen af nostalgi fik mig til at lave det stykke musik, som I hører nu.

For mere underligt musik se her:

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply
  1. Jeg har købt et gammelt videokamera, som udkom tilbage i 2006. Da jeg så kvaliteten på videofilerne, drømte jeg mig tilbage til dengang jeg startede med at lave youtube videoer (samme årstal som kameraet udkom). Jeg fik en kæmpe nostalgisk følelse. Dengang filmede jeg alt og tænkte ikke på, at der i fremtiden ville være så mange, som kom til at se med, som der er nu.

    Jeg er helt vildt taknemmelig for at I har fulgt med i så mange år!

    Hele følelsen af nostalgi fik mig til at lave det stykke musik, som I hører nu.

  2. HOLD DA KÆFT lige i det sek jeg startet videoen fik jeg et flash bag fra den gang du startet har brugt meget af min væredag på at følge med i dine videoer og har aldrig tænk over hvor lang tid du har været en del af min være dag så tak fordi at du er her det er gået fra at du har lavet hjemturn fra dine efter skole til at lave fråder fredag føglsomme videoer og videoer der bare er sjove og spas og det går op får mig nu at jeg har fulgt med fucking 8 ÅR er sku stolt af dig min ven !!!!!!!!!!!!!!!TAK!!!!!!!!!!!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

OVERRASKER MIN MOR PÅ MORS DAG

LEVER KUN AF OST I EN UGE