in

ALT DET I IKKE SÅ I THAILAND + VINDER – Reklame for Kilroyreklame for Kilroy – Hej alle! Så er jeg klar med den SIDSTE video fra Thailand. I dag snakker vi om alt det jeg klippede fra. Se mig være fuld med Mathias, vi møder Cannabu, jeg bliver afvist af Ladyboys, pong synger en sang, Mathias taber mit kamera og flere ting endnu!

Tusind tak fordi at i har set med på mit nyeste eventyr!

Se de andre videoer fra Thailand her:
Første del:
Anden del:

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

EN RIGTIG HYGGELIG DÅRLIG DAG *ender på skadestuen*

SÅDAN KYSSER MAN GODT