in

DE BEDSTE DAGE I MIT LIV! – Reklame for KilroyReklame for Kilroy
Hej Alle! I denne video starter vi den store trekking tur, hvor vi skal besøge og sove i 3 landsbyer ude i junglen. Vi bader i en flod, bliver velsignet med evig lykke, vi sejler på bambus ind i en kæmpe grotte, høre musik, være på en båd i en hel dag og så vågner vi op med verdens flotteste udsigt!
Følg med os på eventyr i Thailand!

Se mere om trekkingturen her:

Tusind tak fordi at i så med. Der kommer snart en tredje og sidste video 🙂

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Jeg vil allerhelst til Dubai eller Thailand. Min bro friede til hans kæreste i Thailand og sagde det var helt hjernedødt fedt. Og jeg tager min kæreste med 😀 Fed video, keep it up brotha 🙂

  2. Jeg kunne virkelig godt tænke mig at komme til Burma (Myanmar) med Qatar Airways! Udover at udforske deres spændende og anderledes kultur, har jeg også altid gerne ville opleve deres eksotiske natur. God video Kristian!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

24 TIMER I EN PAPKASSE

Sange på Dansk: Ready For It – Taylor Swift