in

DET TRAVLESTE STED I VERDENHej alle sammen! Jeg er taget til Japan med Rasmus Brohave, for at filme en masse ting, som vi ikke plejer at filme. Det har været den fedeste tur nogensinde. Og der kommer flere videoer de løbende dage!

Rasmus:

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Livestream:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Mega nice at de tager ud og oplever en masse ting Jeg håber i nyder den ferie og det er lidt nederen at du har ondt i halsen jeg kan i hvert fald sige det her det er nice Jeg elsker at se så nogle ferie blogs Der kommer snart ny video ud på min kanal så hvis I har lyst tildelt Så hop ind forbi min kanal Orchid mad Det er kun hvis jeg lyst til jo PPS dej og Rasmus er 2 cool YouTuber

  2. Virkelig fedt at se en youtuber som laver en 9 minutters video. Det ikke tit folk laver dem. Pga de vil lave 10 min videoer for penge. Virkelig fed video.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

LEVERPOSTEJ PØLSER | Kan det Pølses?

HVAD VIL DU HELST? ft. LouLiving (Ødelæg dit hår VS. drik dit eget spyt?)