in

DISNEYLAND PARIS MED SØSJeg gav min søster en tur til Paris i fødselsdagsgave, og var ikke sikker på om jeg skulle vlogge turen. Men jeg gjorde det, og det er jeg VILDT glad for, for både videoen og turen var DEJLIG.
Vil i se flere rejser med Stephanie eller andre? Skriv det i kommentarene!

Merchiesssss:
Min instagram: Alexanderhusum
Snap: Alexanderhusum

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. OH GOD ER FUCKING TIDLIG I DAG YAAAAAAAAAAAAAAAASSSS PISSE GOD VID du er fucking grineren jeg liker altid videoen før jeg ser den fkn elsker dig din personlighed er Fantastisk KÆMPE like (^o^)

  2. Jeg var i Disneyland Paris sidste år hvor der havde været terrorangreb ved Eiffeltårnet så da vi skulle til at på de både i var på skulle der være stille i 5 minutter og vi havde alergade stået i kø i en time .men det er for syt at var en demonstration. God jul

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

MIN HUND ”HYGGER” MED NABOENS HUND?

Sange på Dansk: BITCH LASAGNA – Pewdiepie