in

DYKKER MED UBÅD 30 METER UNDER VAND (Nedsunken skib og hajer!)Jeg er taget til USA i en måned, og i denne vlog befinder jeg mig på Maui på Hawaii,
hvor jeg er ude og se vulkanen Haleakala. prøver også at dykke med en ubåd
►Instagram: MortenMynster ( )
►Min bog 1:
►Min bog 2:
►Min bog 3:
►Abonner mig her:
►TikTok: mortenmünster
►Facebook:

——————————————————————————————
For samarbejder: agent@splayone.com

Giv gerne et Thumbs Up hvis du smilte :)!

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. hej morten der er faktisk en scene fra ringenes herre der er optaget på en vulkan ved navn Mount ruapehu bl.a et klip fra prolocken i den første film hvor elvere skyder pile mod saurons hær af orkere og scenen i anden film hvor Frodo og Sam render rundt i emyn muil og fare vild hvis du ikke tror det jeg har skrevet er sandt kan du se Niki Topgaards lokations video jeg lægger et link længere nede  2. Du er fandme sej Morten og undskyld jeg banner med jeg ved at du er en af de mennesker som respekter livet og vil prøve noget nyt og gode til rediger og er sjov og ved en masse ting

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Derfor blev vi chikaneret… (Sådan så det gamle hus ud)

Fråder Fredag – Vi tager ud og fisker