in

En jæger lider (Kortfilm)Jægeren er mig.. der ikke kan få ram på hjorten (Max) Jeg prøver at hjælpe, men jeg kunne ikke ramme. Hjorten led allerede

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Jeg kender det udemærket godt . Men jeg nægter at give op slev hvis heller verden vil være mod mig nægter jeg at give op . For så svag og det er det sidste være for i alt mørket er der lys og håb for alle

  2. Til alle jer der ser den . Har jeg nogle spørgsmål til alle der ser den her video . Det første er . I ser nogle bliver mobbet har brug for jeres hjælp , hvad vil i gør lad ham lide for ikke blive endten af de Højer klasser af næsten Helle klassen eller af nogle stykker hvad vil i gør 1. 2 spørgsmål er en person sidder alene og siger ikke noget bliver bare efterladt til sig slev og ensomheden hvad vil i gøre. 3 spørgsmål er nogle skære i sig slev en anden tager hash og en tredje tager pIller endten kan de ikke stoppe slev eller prøver at få smerten væk eller begå hvad vil i sige eller gør. 4 spørgsmål En personer er faldt om endten lægger han der bare eller ryster og kan ikke gøre noget hvad vil i gør . 5 spørgsmål er . En person græder eller skriger eller råber eller gør alle tingene et eksempel han/hun havder verden hvad vil i gør eller sige . 6 spørgsmål er . En person løber væk eller smide med tingene i rummet hvad vil gøre lad person eller kriteser eller hjælp . Jeg vil vide hvad flok tænker når andre personer og hvad tænker i når en person gør nogle af de her ting for jeg tænker på den her måde og jeg vil høre jeres mening og jeg berd jer om at svare tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Jamen godaften!

Vinder af DitUr.dk! – Casper Besvarer