in

Er pisse Iskold! – Casper Besvarerboris fra bull er gay

__

Facebook:
Merchandise:
Partner:
Musik: & DJ KilllerMachine2811

__

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Seriøst Casper. Tag dig nu fucking sammen, ser du overhovedet dine videoer igennem og hører hvor dumt du snakker? Du er fandme ikke Iskold. Hvis du så gerne ville hen på Bull eller hvad fuck det her. Så tag dog for fanden imod det fucking tilbud! Tag dig sammen, du er altså en voksen mand og ikke et lille pattebarn, men vi kan da godt sige at du er et pattebarn hvis det er. Du ødelægger dit liv på den her måde, alle andre Youtubere vil ikke kendes ved dig eller snakke med dig snart… TAG DIG DOG SAMMEN DIT PATTEBARN!

  2. Alle dem der mener at Casper er fuld af lort Unsubscribe jeg har allerede gjordt det så mangler vi bare 50k mere så har han ingen respekt mere og hans stedbror Brian hader ham jo så meget som vi gør! Casper få dig et liv! Din fucking tard du burde bare være taknemmelig for det til ud du får! Casper du skal lige tænke på at Boris kan sige Casper ******** må ikke få mad på vores restaurant mere! Og Casper en ting mere tænk lige på at dine Subs har ikke prøvet at lave en Anmeldelse og vi vil mega gerne gøre det men du og Robin får tilbuddet ud af flere millioner af mennesker tænk over det!
    Mvh laugergamer YT!

  3. Stop nu det hate altså!! Ville i selv synes det var sjovt at bruge tid på sin youtube og så folk bare skriver lort til en?! Casper er mega sjooooov!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Fuck Robinkaja! – Casper Besvarer

Ask Kristian #29