in

FLYVENDE NUGGET // Hussi og Jax FortniteJeg begynder at lave både vlogs og gaming på denne kanal nu! MEGET mere gaming kommer. Hvis du gerne vil spille imod mig i en video + have chancen for at vinde v-bucks og skins, så skal du bare bruge min support-a-creator kode i itemshoppen i fortnite! Det er alexanderhusum i ét ord! Når du har gjort det, så skriv DONE! i kommentarene! Så trækker jeg lod til næste video. Jeg tjekker op på, om man har brugt den

Support-a-creator code: alexanderhusum

Jeg har virkelig længe gerne villet lave gaming – Så det begynder jeg på nu. Hvilke spil vil i se?

Vil i have mere gaming? Så smid et like og en kommentar!

Tak til Jones for hjælp til Intro! :

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Psychochu | KORTFILM

HUSUM I SØNDERBORG