in

Fråder Fredag – Er Casper bedre end min far?Siden jeg lavede Fråder Fredag med min far, har Casper spillet smart med, at han er meget bedre end ham. Det tror jeg ikke på, så jeg har ladet ham teste det. Held og lykke Casper!

Casper:

Mathias:

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Livestream:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. 1: hvorfor have Casper med, jeg syntes personligt at han er mega dum at høre på og spiller fucking smart uden noget at have det i ??
    2: enhver idiot med et stege termometer kan lave en steg på gasgrill, så hvorfor ikke udfordre ham til at lave det uden stege termomenter og på kul grill.
    3: en bedre "grill-mester" end din far bliver han aldrig. hvis man skal bedømme ud fra videoerne. så jeg syntes bare at du skal få linet en grill konkurrence op, mellem din far og ham. Ja eller en slås kamp som Casper selv nævner, bare for at se Casper få på munden

    Men uanset hvad, så tak fordi at du laver sådan nogle fede videoer. fortsæt det gode/fede arbejde , du er konge youtuber forhold til mange andre Dansker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Casper – Remoulade ft. Dennis Okkerstrøm & Futte Fynbo [Official Video]

JEG FATTER IKKE MODE