in

HELIUM OG STØD-QUIZ!Reklame – Det dårlige selskab har spurgt om jeg ikke ville spille deres udgivelse! Og da jeg havde det rigtig sjovt med mine venner sidst jeg spillede det, takkede jeg selvfølgelig ja tak! Denne gang har jeg skiftet Kasper, Dennis og Matæv ud med nogle nye venner. Tag godt imod dem!
Ps. Husk at se hele videoen, så 3 af jer, kan vinde sådan et spil! Mega nem konkurrence!

Få inspiration her og find spillet her!:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Jud kommer også, men han henter toilet papir lige nu

Ritta i Ex on the Beach