in

HELIUM OG STØD-QUIZ!Reklame – Det dårlige selskab har spurgt om jeg ikke ville spille deres udgivelse! Og da jeg havde det rigtig sjovt med mine venner sidst jeg spillede det, takkede jeg selvfølgelig ja tak! Denne gang har jeg skiftet Kasper, Dennis og Matæv ud med nogle nye venner. Tag godt imod dem!
Ps. Husk at se hele videoen, så 3 af jer, kan vinde sådan et spil! Mega nem konkurrence!

Få inspiration her og find spillet her!:

What do you think?


Warning: explode() expects parameter 2 to be string, array given in /var/www/kuponkarma.com/laugh.dk/wp-content/plugins/snax/includes/votes/template.php on line 32

Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /var/www/kuponkarma.com/laugh.dk/wp-content/plugins/snax/includes/votes/template.php on line 32
0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%