in

Hvad syntes du om UnboxingDanmark? – Casper BesvarerSpurgt af:
Her er linket til ham:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. 3 Jeg slettede videoen fordi jeg simpelthen syntes den var pinlig, fordi jeg whinede en lille smule i den, plus jeg havde fået opfordringer fra andre danske bloggere, om at det var dumt at lægge en sådan video ind, da det jo nærmest bare var "foder" til haterne. Jeg valgte at give begge ting til Tobias, fordi jeg først tænkte på f.eks fragt omkostningerne der. Det var virkeligt, virkeligt dumt af mig, og det er jo også derfor jeg fortrød det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Yndlings film? – Casper Besvarer

Monster energi drink fail – Casper Besvarer