in

Hvor kommer mine penge fra?Annonce for tv2
Se programmet her:
►Instagram: MortenMynster ( )
►Min bog 1:
►Min bog 2:
►Min bog 3:
►Abonner mig her:
►TikTok: mortenmünster
►Facebook:

——————————————————————————————
For samarbejder: superaspiredk@live.dk

Giv gerne et Thumbs Up hvis du smilte :)!

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Så godt programmet, og tænke da også det var underligt udstillet. Tror voksne og ældre mennesker som ikke følger med, er imod det, fordi udadtil ser det nemt ud, og det ligner bare i snakker om jer selv (det siger mine forældre ihvertfald, er dog HELT uenig) De skulle prøve det selv, det er hårdt arbejde. Men altså også de skandaler man hører om bloggere osv i nyhederne hvor den aldersgruppe nok følger meget med på, så fremstilles det heller ikke særlig godt. Men det er jo bare en side af sagen. Jeg synes dig og youtube er fantastisk, at man kan dele så mange budskaber, og gøre verden til et bedre sted. Så meget respekt herfra, synes TV2 har mistforstået budskabet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

YOUTUBES VILDESTE HÅRFARVER

DEN RIGESTE MAND I VERDEN