in

Hvorfor ingen Sokker? – Casper BesvarerSpurgt af:

__________________________

Facebook:
Merchandise:
Partner:
Musik: & DJ KilllerMachine2811

__________________________

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
 1. Det har du faktisk ret i. 🙂 Jeg havde set forkert. Og ja, jeg ved godt hvad det betyder xD og jeg ved også hvad alt det han har skrevet betyder.(Ordet retard, eller spasser, er hverken konstruktiv kritik eller almen venlighed. Det er fjols heller ikke, for den sags skyld.) Jeg er enig med dig i at det er rigtigt det han siger, men jeg tror han prøver at lyde klog eller sådan noget, fordi der er jo noget fucked up pis han fyre af. [FORTSÆTTELSE FØLGER I ET SVAR TIL DENNE KOMMENTAR.]

 2. Det siger han på intet tidspunkt? han siger at han synes de er dyre. Og hvis han nu ikke havde råd, hvad ville der så være galt med det? Hvorfor gøre grin med ham fordi han ikke har penge nok? Det er jo latterligt.

 3. Jeg kunne jo også have ladet være. Jeg synes selv dit svar til DeKuDiO var ynkeligt. At skrive at en person er en tard, bare fordi hans ordforråd er mere udviklet, og hans sprogbrug er mere varieret gør ham da ikke til en tard? Det han skriver, er fuldstændig korrekt, og så bebrejder du ham for at være en tard? Du er da godt nok speciel…

 4. Hej Casper stort fan.
  Har et lille spørgsmål, du er en af mine største idoler.
  Jeg syntes du er rigtig sej, jeg vil bare så gerne vide hvordan du gør det, så plzzzzzz fortæl mig hvordan du gør

 5. ik for noget men du har 3….
  Hvis du kigger på min anden kanal har jeg 14 eller mere med ca 3000 views…
  navn: litleize
  skal nok sende dig en privat besked fra den kanal så du kan se det ;3
  FuckFace! 😀

 6. omfg sviner jeg folk til på youtube? Det jeg sagde var at det du sagde var indelysende, men jeg vil ikke diskutere mere med dig over yt kommentarende som vi spammer 🙂 så cya dude, lav dog noget andet xD

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Ask Me – iPhone 5, ADHD og PALMER!?

Er du afhængig? – Casper Besvarer