in

Hvorfor “Spørg Casper” – Casper BesvarerSpurgt af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Hehe, jeg har efterhånden set en del håndfuld af hans film og næsten hver eneste af dem, lyder der i baggrunden en lyd fra facebook, om at han har fået en besked :p

  2. Hej Casper, vi er dine allerstørste fans!! Vi elsker dig, og følger med i alle dine videoer. Du for COOL!!
    Vores spørgsmål lyder: hvad er dit yndlings slik?? Håber du svarer 🙂
    – katasus

  3. Hej Kasper jeg tror jeg er din største fan og jeg vil virkelig gerne have et svar: Jeg vil gerne vide hvordan du kan holde det ud at der er så mange fucking klamme haters der hater dig …. Bare ignorer dem gør som du gør jeg syntes du fucking sej håber du svare :)!!! PS Lav en T-shirt med dit navn og ansigt på så vil jeg købe 1000000 af dem !!! HÅBER DU SVARER TAK PÅ FORHÅND 🙂

  4. casper frem over når folk stille dumme spørgsmål skal du ikke flippe ud du skal bare svare igen med nogle smart kommentare 😀 tro mig så skal folk nok stoppe med at stille de fucking latterlige spørgsmål 😀 tro mig

  5. Jeg er meget beæret over, at du kigger på min profil. Jeg må desværre afvise dig, og overbringe den dårlige nyhed om, at jeg ikke er til mænd. Som tidligere skrevet aner jeg ikke, hvad din plan med at kommentere samtlige indlæg, men det er nu meget godt, at få sig et ordentligt grin. "Er det derfor du fiser rundt på utube", siger drengen, der har brugt de sidste 3 timer på at finde og kommentere mine indlæg. Dude, du rører mig ikke. Du spilder din tid, som du sikkert alligevel har en del af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

IPhone 4S Unboxing – Casper Unboxer

Yndlings Slik? – Casper Besvarer