in

Jeg brugte 1000,- på skrabelodder, og jeg vandt……Jeg så YouTuberen MrBeast lave denne sjove ide, at prøve at vinde en million på video, haha.
►Instagram: MortenMynster ( )
►Min bog 1:
►Min bog 2:
►Abonner mig her:
►Musical.ly: mortenmünster
►Facebook:
►Outtro sang:

——————————————————————————————
For samarbejder: agent@splayone.com

Giv gerne et Thumbs Up hvis du smilte :)!

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Jeg synes en fed ide kunne være, at lave en julekalender i December mrd, hvor vi følger din jul og hvor du sidst i hver video skraber i din julekalendere 🙂 Det vil skabe en masse spænding som gør, at jeg tror du vil få en masse visninger også.

  2. Æ hu v v k c u Xerox og ytringsfrihed, at det er en pio i den forbindelse vil gerne komme og ytringsfrihed, at det er en pio i den forbindelse mellem de illustrerede generationer af ganske almindelige mennesker, at det er jjjjjjjj jeg skal nok lige i den her gang Ios og Naxos er på arbejde nu men det ikke kan jeg har været med i morgen tidlig og ytringsfrihed og ytringsfrihed, som er på snap og ytringsfrihed og i morgen aften torsdag, der uuuuuuuuuu iiihgffghbbbkiii. Det er

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Fråder Fredag – Gulerodskage

SMS’EN – ft. Husum