in

Jeg gav op..►Instagram: MortenMynster ( )
►Min bog 1:
►Min bog 2:
►Min bog 3:
►Abonner mig her:
►TikTok: mortenmünster
►Facebook:

——————————————————————————————
For samarbejder: agent@splayone.com

Giv gerne et Thumbs Up hvis du smilte :)!

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Har selv haft selvmords tanker i mange år og har dem stadig, jeg har endda lavet selvmordsforsøg to gange, og jeg gider kraftedeme ikke snakke med nogle som helst om det! Så vil jeg fandme hellere dø som 16-årig. For den sags skyld så vil der sku alligevel ikke være særlig mange der kommer til at savne mig.

  2. Morten din dejlige dreng. Er glad for at du har det godt igen, det er sgu ikke fedt at høre at du har haft det sådan. Men jeg har/har haft det på præcis samme måde som dig og er først nu i en alder af 22 år på vej ud af alle de skod tanker. Det sutter virkelig røv, men der er måde at komme ud af det på som du selv så fint siger. Jeg håber det bedste for dig i fremtiden ❤️

  3. jeg havde også haft selvmords tanker fordi jeg ikke altid blev behandlet ordenligt i skolen. Jeg havde det skidt men en dag blev det for meget. Jeg sagde det til mine forældre og nu har jeg det godt. Jeg har skiftet skole, har fået mange flere nye venner. Og en af de ting min mor sagde til mig var at jeg var god nok. Hun vidste nemlig at alle i min familie elskede mig og ingen er perfekte. jeg kom til psykolog og synes det var noget være lo*t men faktisk hjalp det mig. Nu er jeg en af de gladeste 11 årige piger i verden.

  4. FULD RESPEKT! Da du sagde det med autisme begyndte jeg at græde(også bare af videoen). Jeg er nemlig selv autist. Og har selv fået sagt din lille autist og sådan noget. Tak for videoen! Den er så vigtig!♥️

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

ÅNDEN I LAMPEN 2 – ft. Niki

Min helt egen Fanfiction