in

JEG HADER DET HER!Dagen startede mega nedtur ud, så jeg kunne ikke finde det gode humør frem igen.. Jeg valgte at udnytte nedturen til en video istedet for. Husk at tal med hinanden.

Ps. Jeg er ked af at der har været lidt stille fra mig, men min kæreste og jeg er ikke sammen længere efter 3,5 år. Jeg har lige haft brug for en lille pause fra det hele, men nu jeg klar igen 🙂

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Tog lige et break fra min SRP-skrivning, og jeg har aldrig haft en bedre pause. Græd af grin over de ting du hader, for jeg ligger genkenden til det hele. Hvilken uretfærdig verden 😉 God jul! Og TAK for et godt grin.

  2. Mega god video. Respekt for, at du åbner op over for os andre. 
    Og tro mig… Tørretumbleren er noget lååårt… Vi har slet ikke en mere xD 
    Det betyder dog, at JEG derhjemme, skal hænge vasketøj op.. :i 
    Men forstår dig.. Håber du kommer over alle dine fustrationer.. Men tingene de tager sin tid og det må man bare acceptere. Vi forventer ikke, at du bare kommer videre her og nu. Tag den tid du har brug for. Vi følgere vil altid være her 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

5 grunde til jeg hader at være dreng!

SMAGER PÅ UDENLANDSK JULESLIK