in

Jeg har det ikke så godtJeg synes at i skulle have en forklaring på hvorfor der ikke har været så mange videoer for tiden. Fråder Fredag er slet ikke slut, men jeg kunne mærke, at jeg blev nødt til at få styr på mange ting som jeg går og bøvler med. Jeg håber at i alle sammen forstår hvad jeg mener. Det er okay ikke at have det så godt. Husk at få snakket med hinanden.

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
 1. Det gør ondt at se at du har det svært ven og kender alt til det med at føle at man ikke kan finde det positive i ens liv selvom det ude fra kan se ud til at det hele er pisse fedt. Det er svært at være på hele tiden og man vil gerne levere det bedste af sig selv og jeg er også selv ked af at jeg ikke kan få lavet de videoer som jeg har så meget lyst til at få igang men jeg rammer også den med ensomhed og ofte føle at jeg ikke duer til noget som helst men vi er sgu bare mennesker og vi kan alle have det svært.

  Jeg har selv svævet ind og ud af depressioner i mange år og når det endelig begyndte at gå den positive vej, så sker der et eller andet som lige kan slå en tilbage i kælderen igen, blandt andet 3 dødsfald i min nærmeste familie inden for 18 måneder men husk på at du også har en kammerat i Slagelse hvis du blot lyster at snakke lidt, du er altid velkommen og så håber jeg at du kan finde lidt lys forude til at holde dig oppe og ellers så er det ikke noget noget at være flov over hvis man har brug for hjælp i form af psykolog eller ligende til at finde sig selv igen.

  Pas nu godt på dig selv ven og prøv at finde energien til at komme ovenpå igen. Kram ❤️

 2. er sikker på at alle vi fans, hellere vil have at du tager en pause, og kommer stærkt tilbage, i stedet for at presse dig selv til noget du ikke er klar til psykisk. stærkt at du sætter dig ned og forklarer hvordan du har det, stor respekt! tag den tid du har brug for!

 3. Du er en dejlig mand, Kristian. Det kan ingen tage fra dig uanset hvor meget du selv føler, at du ikke er tilstrækkelig. Du er skide sej sådan at fortælle og endda også vise dine dybeste følelser her på YouTube. Det er helt okay at være ked af det og føle som man gør, så længe at det også går frem af igen eventually og det ved jeg med sikkerhed at det vil gøre for dig. Der er trodsalt kun én vej, Kristian… og det er sgu frem af! Haha. Du får her en KÆMPE digital krammer fra mig!

 4. Har savnet Fråder Fredag og dig generelt. Men man skal også huske at tænke på personen bag ved kameraet. Hvis personen ikke har det godt skal man huske at vise respekt for personen, og man skal respektere hvis personen ikke har et godt. Er godt nok trist over hvordan du har det men håber så stærkt at du kommer oven på igen. Tag dig den tid det tager også kom tilbage hvis du får lysten igen. Keep up the good work <3

 5. Der er ikke noget der hedder en "Youtube depression". Han er ked af det, små deprimeret og overkritisk overfor sig selv. Det er alt for typisk for unge nu om dage, der er også et helt nyt pres lagt på mennesker med sociale medier. At føle sig god nok er svært, man tør ikke at være den man egentlig er.
  Det er er mega stærkt, at du snakker om det her Kristian. Jeg må indrømme at det kommer som et chok for mig at se dig sådan, fordi du virker som en rigtig livsglad fyr.
  Du har så ekstremt meget kørende for dig, du kan slet ikke selv se det. Husk på at der altid er nogen der er i en værre situation end en selv.

 6. Kristian, husk at tænk på dig selv før os andre. Dit helbred er vigtigere end det her youtube bullshit. Tag dig god tid, indtil du får det meget bedre. Vi står alle her bag din ryg.

 7. Kristian, kender din følelser, og vil bare sige jeg ser dig som en stor inspiration og synes du er mega sej! Og vil bare sige du kan klare alt og når du kommer igennem sådan en hård periode kommer du kun stærker ud på en anden side❤️❤️

 8. Jeg er virkelig ked af at du har det sådan. Jeg håber at du får det bedre, måske skulle du holde lidt pause fra youtube.. Lige have styre på dig selv, snakke med dine tætte venner om det, eller snakke med en psykolog? <3

 9. Du er sgu slet ikke alene. Du er et fantastisk menneske.

  Har samme problem, det med at føle sig ensom. At man ikke er god nok osv. Der er mange der ikke forstår hvordan man har det. Ingen aner hvor hårdt det er at blive psykisk nedbrudt. Kan ikke komme med et råd, for har ikke selv fundet ud af det endnu. Håber du klare dig kristian. Du er fandme et dejligt menneske. Petz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

HOLDER NYTÅR PÅ OMETV

Mine mest akavede øjeblikke, samlet i en video