in

Kloakvand Challenge – 40.000 Special – Casper Udfordresjeg drikker toilet vand med giga fail. tak for 40000 subs! :d
jeg fandt selv på reglern og smagte ikke lorten før jeg så den i glaset 🙁
jeg har brækket mig meget efter jeg stoppede videoen . .
__________________________

Facebook:
Merchandise:
Partner:
Musik: & DJ KilllerMachine2811

__________________________

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply
  1. Ad Casper du har vundet 4000 sups og tillykke med det men gør det aldrig igen du er god som du er husk på det og du burde have flere abonnenter end nogen anden bedste YouTuber i verden og må jeg være med i en af dine videoer vær sød og sige ja men ellers er det også okay hvis jeg ikke må svar snart kys kram kys kram Malene din ven/veninde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

Tilbage til Odense! – Casper Vlogger

Cheff Records Bacon Chips! – Casper Unboxer