in

Min sidste video om min seksualitet!Nu har vi også snakket nok om min seksualitet.. 🙂
►Instagram: MortenMynster ( )
►Min bog 1:
►Min bog 2:
►Abonner mig her:
►Musical.ly: mortenmünster
►Facebook:
►Outtro sang:

——————————————————————————————
KONTAKT OPLYSNINGER:

mortenmunsterbusiness@splay.tv

Giv gerne et Thumbs Up hvis du smilte :)!

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
 1. Why I written on English because you can understand me and I'm from Sweden.

  I know you don't answer this comment but I want you to know this. You inspired me to be myself and I very happy I found you on youtube for 1,5 years ago. And I'm very happy over you for you came out as homosexual for the world. I want the same, come out as pansexual. Thanks for you did this videos and for you inspired me. Thanks so much.

 2. Jeg har sagt det før, jeg siger det gerne en gang til.

  Morten du er en inspiration for mange mennesker, og at det blev blæst så højt op i medierne fattede jeg personligt ikke. hvad jeg også synes var virkelig til grin var at mange facebook grupper skrev ting som 'easy stemmer til guldtuben' eller at du var 'feminin'

  men så igen, verden er smålig når det kommer til andre's ærlighed og bare vil være på tværs. og de burde inderligt genoverveje at være på nettet imo.

  personligt: synes jeg det stort det du har gjord. og du fortjener KUN fuld opbakning.

  intet ændre sig morten, du er stadig den Morten Münster som vi kender og elsker fra youtube.

  keep it up boi<3

 3. Respekt. De 800 mennesker der har disliket det tror jeg ik er fordi at de ik ja at de ikke har noget imod det men er fordi de syntes det er øv det først er No du gør det eller at de syntes at du var lige seriøs nok i videoen. Men selvfølgelig er det vigtigt at du springer ud og det er de fleste glade for så vi ved det rigtige om dig. De 800 hundered syntes sikkert bare at du læge videoen id i et dårligt tidspunkt lige op af guldtuben så de hviste år du ville få årets video så de blev sku lidt misundelige men held og lykke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

DET NYE MERCH ER UDE! – Niki og Husum stream

EN HYGGEFIS VLOG 2