in

OVERRASKER VORES VENNER MED FRÅDER! (Fråder Fredag Special)Reklame for Jensens Bøfhus- I vores sidste samarbejde med Jensens, har vi fået en masse Fråder Boxe som vi deler ud til vores venner. En til Spørg Casper, Mathias Hjort og vores gode ven Christian. Vi får også hjælp af Eiqu Miller til at aflevere maden!

Instagram:
kristiankulmbach
Matraws

Facebook:

Livestream:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Har aldrig været på Jenses Bøfhus 🙁 Gad voll godt have en Fråder Box , men det for jeg squ nok aldrig råd til
    🙁 har mega nedtur på, ville voll gerne have den fråder box, jeg er næsten blevet kendt på min skole for at være mega Stupidaagaards fan 🙂 Også af Mathias #RosenkjaerOgHarding #NagNag

  2. Efter I vandt "Årets serie" til Guldtuben, har det virket til, at I ikke rigtig gider det mere. De afsnit der er kommmet op har været sådan lidt lala – og nu er det primært sponsorerede videoer.

  3. Helt ærligt: Jeg ar godt kunne lide jeres charme og jeres måde at lave mad på – især fordi man kunne have tillid til det i sagde var rigtigt.

    Nu har I istedet valgt at sælge ud til et discountprodukt, der allerede kan fås i alle supermarkeder rundt omkring og markedsfører det som om det er verdens bedste mad.

    Hvor blev jeres integritet af?

  4. Synes folk skal slappe af med at græde over ingen ting, Hvad er det, 2 videoer hvor det har været Jensens Bøfhus? Det er jo Stadig de 2 værter som det plejer!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

VIKINGEN

JEG ER EN GAMMEL MAND PÅ OMETV