in

RASMUS BLIVER BANGEVelkommen til den sidste vlog fra Japan! Det har været en virkelig fed tur. Jeg håber at i nød at se med, hvis i self har set det hele hehe.
I denne video spiser vi ægte sushi, ser på et tempel lavet af guld og besøger en katte café.

Rasmus:

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Livestream:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Hej søde Brian København Søndag den anden side af de mest populære sider på og jeg er hjemme om lidt og jeg kan godt forstå at der var en af de mest populære sider på og jeg er hjemme om lidt og jeg kan godt forstå at der var en af de mest populære sider på og jeg er hjemme om lidt og jeg kan godt forstå at der var en af de mest populære sider på og jeg er hjemme om lidt og jeg kan godt forstå at der var en af de mest populære sider på og jeg er hjemme om lidt og jeg kan godt forstå

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Hun er blind og tror hun er 100 meter højt oppe! (Prank på fan)

VISER MIT VÆRELSE // ROOMTOUR 2018