in

VI FARVER MIN ROOMIES SKÆGMathias har rundet over 200 “subscribers” på hans Twitch-kanal, hvor han livestreamer. Derfor har han lovet hans seere at få farvet sit skæg. Det blev rødt, med sort overskæg haha! Jeg tog med for at få en video ud af det.

Instagram:
kristiankulmbach
Matraws

Mathias:

Facebook:

Livestream:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Synes det er fedt at du vil begynde at uploade 2 videoer om ugen! Du skal ikke være så kritisk med hvad du ligger op, har aldrig set en dårlig video fra dig, og det tror jeg ikke jeg er alene om 🙂 Har efterhånden fulgt dig i mange år (siden før du lavede din hugger brænde serie) 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

DENNE LIVESTREAM FORSVINDER OM EN TIME

Jeg udspionerede min familie, uden de vidste det!