in

VIL DU OGSÅ VÆRE YOUTUBER?#Reklame for FK Distribution – Hej alle sammen! FK har mangler en youtuber som kan lave videoer for dem. Derfor har de spurgt mig om jeg kan hjælpe dem, med at finde en. Jeg tror det er en god måde at komme ud og opleve ting og blive bedre til at lave videoer! Her er en lille guide til de forskellige ting jeg bruger. PETZ!

Ansøgningsfristen er d. 25 Februar
og skal sendes til denne email: marketing@fk.dk

Instagram:
kristiankulmbach

Facebook:

Musik af:

Hvad tænker du?

0 points
Upvote Downvote

Totale afstemninger: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Kommentarer

Leave a Reply
  1. Så, hvis man drømmer om at blive youtuber, så kan man blive det for dem. Men du skal gerne have en kanal og en del følgere i forvejen? Det virker lidt som noget, hvor den person med flest følgere, bare vil få jobbet. Så længe personen også opfylder de andre krav.
    Måske er det ikke sådan, der er bare sådan det ser ud for mig. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indlæser…

Jeg hader at være alene hjemme!

DETTE SAND ER MAGISK?