in

DEN VILDESTE DAG I MIT LIVReklame for Ubisoft
Ubisoft har inviteret mig og en masse andre internationale Youtubere til Østrig for at prøve spillet The Crew 2 IRL! Det har været den FEDESTE, mest actionpacked dag NOGENSINDE. Ubisoft havde en overraskelse i ærmet, så jeg blev udvalgt af alle de inviteret til at prøve en helt vanvittig oplevelse. SE MED og find ud af, hvad spillet går ud på, og hvilken overraskelse Ubisoft havde i ærmet. Jeg håber I kan li’ videoen og kan mærke adrenalinen, samt at det er en af de videoer jeg er gladest for på HELE HUSSI!

Videoen er filmet og redigeret af den altid vilde Daniel Amdi

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

NØGLEN

HVIS PARADISE HOTEL VAR MED GAMLE