in

FLYVENDE NUGGET // Hussi og Jax FortniteJeg begynder at lave både vlogs og gaming på denne kanal nu! MEGET mere gaming kommer. Hvis du gerne vil spille imod mig i en video + have chancen for at vinde v-bucks og skins, så skal du bare bruge min support-a-creator kode i itemshoppen i fortnite! Det er alexanderhusum i ét ord! Når du har gjort det, så skriv DONE! i kommentarene! Så trækker jeg lod til næste video. Jeg tjekker op på, om man har brugt den

Support-a-creator code: alexanderhusum

Jeg har virkelig længe gerne villet lave gaming – Så det begynder jeg på nu. Hvilke spil vil i se?

Vil i have mere gaming? Så smid et like og en kommentar!

Tak til Jones for hjælp til Intro! :

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

Sådan Bliver Du Kæmpe Stor På YouTube

JEG KAN IKKE FINDE MATHIAS