in

Hele turen til USA med RasmusSå er vi endelig kommet hjem fra en lille tur til USA. En rejse jeg virkelig følte at jeg havde brug for, eftersom jeg har gået og bøvlet mig et par ting. Jeg håber at i tager godt imod videoen, selvom at den varer en time haha. Det har jeg aldrig prøvet før. Rejsen har været helt vildt fed og det der gjorde det endnu federe, var min gode ven Rasmus, som var med. Tusind tak fordi at i støtter mig i alt jeg foretager mig… Det betyder virkelig meget for mig…

Du kan se den første video Rasmus har lavet fra turen her:

Musik af Mathias:

Instagram:
kristiankulmbach
Matraws

Facebook:

Livestream:

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

JEG GIK MED HØJHÆLEDE SKO I 24 TIMER

Fråder Fredag – Kebab/Durum