in

LÆGGER STEMME TIL DYRVideoen er sponsoreret af Universal Pictures
På næste lørdag, d. 26/1, skal jeg til gallapremiere på Sådan Træner Du Dig Drage 3, hvor jeg har en lille rolle!! 😀 Og jeg vil gerne have nogle af jer med til at opleve dette med mig. Jeg får mit eget VIP-område, hvor vi kan hænge ud og få taget billeder. Tre af jer kan vinde 4 billetter hver, så I kan invitere jeres venner eller familie med. Det hele foregår i CinemaxX i Københan kl. 9.30. Skriv en kommentar på mit nyeste instagram billede for at være med i konkurrencen.
#HowToTrainYourDragon

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

Bagom ÆGTE 1 (Grineren fraklip)

VI BLEV SNYDT OG RØVRENDT PÅ TENERIFE