in

RITTA HOLDER TØSEAFTENDet er søndag og Ritta har ihvertfald ikke tænkt sig, at holde den med Morten.
Hun har inviteret pigerne over til Pyjamas Party. Her beslutter de sig for, at de skal lege Sandhed, Procent eller Konsekvens, men da det hurtigt bliver kedeligt, skaffer de en privat ”dansetime” med en lækker en mand. Pigerne er meget oppe at køre over den lækre mand, imens Morten er blevet låst inde på sit værelse.
►Min gaming kanal:
►Instagram: MortenMynster ( )
►Min bog 1:
►Min bog 2:
►Min bog 3:
►Abonner mig her:
►TikTok: mortenmünster
►Facebook:

——————————————————————————————
For samarbejder: superaspiredk@live.dk

Giv gerne et Thumbs Up hvis du smilte :)!

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

Sporten – Curling

BABYSITTER MIN SØSTER I EN UGE