in

Velkommen til Flamesman1 [Kanal Trailer]Hvis du er ny! Velkommen til min kanal, jeg er en ung knæjt på 18 år, som elsker at lave små videoer her til YouTube. Jeg laver en masse forskelligt sjov og spas, og går meget op i hver eneste video jeg lægger op! Jeg lægger videoer ud hver Fredag, og nogle gange oftere. Men normaltvis vil du se mine videoer hver Fredag!
Hvis du vil vide mere om mig, er der en masse links under dette!

►Links
Støt min Kanal via Patreon:
Instagram:
Facebook:
T-shirt shop:
Twitter:
Fansite:

►Business & Kontakt
flamesman1.simon@gmail.com

[ © Copyright – Flamesman1 – 2008 to 2014 ]

Written by laugh

[g1_socials_user user="1" icon_size="28" icon_color="text"]

Comments

Leave a Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Loading…

Loading…

0

MORTEN & MADS | Q&A 1

Ask Kristian #27